Startpagina

Damesweekend van 27 en 28 juni 2014

Voor verslag Klik hier. Voor meer foto's klik op foto.

 

Zeelandtocht 2014
Met 30 fietsers heerlijk getrapt en gehapt in het Zeeuwse. Ontzettende mazzel gehad met de weergoden (bijna ginne druppel gehad - wel uit de fles!) In totaal 547 km oftewel bijna 19 uur op het zadel. 
Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar. Voor verslag Klik hier.

 

Van 19 t/m 22 juni HBT in Grevenstein

Voor verslag Klik hier

 Van Goghtocht TC Nuenen zondag 8 juni

Om 08.00 uur vertrok er een grote groep om de jaarlijkse Van Goghtocht te gaan rijden. De weersomstandigheden waren perfect, later zelfs een verfrissend buitje wat iedereen goed deed. Tegen twaalven kwamen de eersten, na een mooie tocht van 100 km, op het terras bij Schafrath terug om van de aangeboden consumptie te genieten. Ruim een uur later arriveerden de eersten, die er 150 km op hadden zitten, en voegden zich zeer voldaan toe aan de al genietende coureurs. Voor meer informatie Klik hier. Voor de foto's klik op foto.

Namens de toertochtencommissie willen we alle vrijwilligers bedanken voor de inzet bij de editie 2014, voor alle werkzaamheden, voor en na dit evenement. Speciaal woord van dank aan Theo voor de mooie route en de inspanningen die het maken en controleren met zich mee brachten.

Hebben jullie kritische opmerkingen of hebben jullie opmerkingen gehoord waar we bij de volgende editie rekening mee moeten of kunnen houden, laat het me even via email weten. Klik hier

Met vriendelijke groet,
Johan Pullens

TCN assisteert bij de Van Goghloop
Meer informatie Klik hier. Voor foto's Van Goghloop klik op foto.

 

Lentefoto TCN 25 mei 2014

Nog enkele foto's van groep 26 naar Lommel Klik op foto.

Goed nieuws voor mensen die graag in groep 26 fietsen

De wegkapiteins hebben afgesproken om op iedere donderdagavond een clubrit te rijden met groep 26.
Vanaf iedere donderdag 3 april 2014 om 18.30 uur start er weer een GROEP 26.
Vanaf donderdag 1 mei vertrekken we om 19.00 uur.
4 Wegkapiteins (Johan Cooijmans, Huub Strijbos, Frank Geers, Jos Vorstenbosch) hebben aangeboden, om met minimaal 2 van de 4, aanwezig te zijn om met groep 26 een clubrit te rijden.
Tot donderdagavond !!!

Abonneren op www.tcnuenen.nl RSS